Showtime kehittää Bill Clintonin fiktiivisestä The President is Missing -kirjasta hahmovetoisen toimintasarjan

25.09.2017 17:00 | Muropaketin toimitus

Kaapelikanava Showtime ilmoitti hankkineensa oikeudet ensi vuonna julkaistavaan kirjaan.

Yhdysvaltain entinen presidentti Bill Clinton on kirjoittamassa kirjaa. The President is Missing kertoo kirjaimellisesti siitä, kuinka Amerikan Yhdysvaltojen presidentti katoaa teille tietämättömille. Kyseessä on fiktionaalinen trilleri sellaisista vallan kabineteista, joista Clintonilla on tarkkaa ensi käden kokemusta. Clintonin apuna ja kirjan toisena kirjoittajana on menestyskirjailija James Patterson.

”Nautin todella paljon tämän kirjan kirjoittamisesta sekä Jimin (Patterson) kanssa työskentelystä. En malta odottaa, kuinka Showtime tuo kirjoittamamme hahmot eloon”, tunnelmoi Clinton.

Televisiosarjasta ilmoitti Showtimen toimitusjohtaja David Nevins.

”The President is Missing -kirjan tuominen Showtimelle on suuren luokan vallankaappaus. Presidentti Clintonin ja ilmiömäisenä tarinankertojana tunnetun Pattersonin yhteistyö lupaa jotain aivan mahtavaa. Kirjamaailma on kuolannut kirjan perään jo kuukausia, ja siitä tulee kanavallemme poliittisesti relevantti ja hahmovetoinen toimintasarja”, mehusteli Nevins.

Patterson puolestaan näkee Valkoisen talon todella jännittävänä maailmana.

”On aivan uniikkia päästä luomaan tarinaa entisen presidentin kanssa”, Patterson toteaa.

The President is Missing julkaistaan kesäkuussa 2018. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Yhdysvaltain presidentti on mukana kirjoittamassa jännäriä (josta tulee myöhemmin tv-sarja).