Uusimmat

SkyShowtime paljasti useita tulevia sarjoja – pääosissa nähdään mm. Harrison Ford, Sylvester Stallone ja Kiefer Sutherland

03.11.2022 22:00 Muropaketin toimitus

Tulsa King

Syyskuussa Suomessa aloittanut suoratoistopalvelu SkyShowtime on julkistanut tänään Amsterdamissa järjestetyn Euroopan lanseeraustapahtumansa yhteydessä useita tulevia sarjoja.

Julkistettuihin uutuussarjoihin kuuluvat The Calling, Funny Woman, Mayor of Kingstownin 2. kausi, Rabbit Hole, Ripley, Three Women sekä Taylor Sheridanin sarjat Tulsa King, 1923 ja Lioness.

Alla tarkemmat esittelyt sarjoista:

The Calling (1. joulukuuta 2022)

Rikosdraama newyorkilaisetsivä Avraham Avrahamista (Jeff Wilbusch), jonka erityiskyky totuuden selvittelyssä on hänen uskonsa ihmiskuntaan. Syvästi hengellinen ja uskonnollisia periaatteita noudattava Avraham joutuu kyseenalaistamaan oman inhimillisyytensä, kun alkujaan rutiinitapaukselta vaikuttanut tutkimus kääntyykin päälaelleen.

Tulsa King (joulukuu 2022)

Oscar-ehdokas Taylor Sheridanin Tulsa King seuraa, kuinka Oscar-ehdokas Sylvester Stallonen esittämä newyorkilainen mafioso Dwight ”The General” Manfredi vapautuu vankilasta 25 vuoden jälkeen ja joutuu saman tien suuntaamaan Oklahoman Tulsaan pomonsa käskystä. Dwight ymmärtää, ettei hänen mafiaperheensä ole välttämättä täysin hänen asiallaan, ja alkaa hiljalleen koota itselleen värikkäistä hahmoista koostuvaa rikollisjoukkiota paikassa, joka hänen näkökulmastaan voisi yhtä hyvin olla eri planeetalla.

1923 (tammikuu 2023)

Taylor Sheridanin 1923 kertoo lisää Yellowstone-sarjan taustoista ja toimii jatkona ennätyksiä rikkoneelle 1883-sarjalle. Oscar-ehdokas Harrison Fordin ja Oscar-voittaja Helen Mirrenin tähdittämä 1923 esittelee uuden Duttonin perheen sukupolven ja tarkastelee 1900-luvun alkua, jolloin kulkutaudit, historiallinen kuivuus, kieltolain päättyminen ja Yhdysvaltain suuri lama koettelivat läntisiä vuoristoseutuja ja sinne asettunutta Duttonin perhettä.

Funny Woman (tammikuu 2023)

Nick Hornbyn menestysromaaniin Funny Girl perustuva komediasarja kertoo blackpoolilaisesta kauneuskuningattaresta Barbara Parkerista (Gemma Arterton) ja hänen yrityksistään luoda uraa Lontoossa svengaavalla 1960-luvulla. Parkerin parhaaksi ominaisuudeksi osoittautuu huumorintaju, ja hän uudistaa ihmisten käsitykset hauskoista naisista.

Mayor of Kingstown, 2. kausi (vuonna 2023)

Taylor Sheridanin ja Hugh Dillonin kehittämä Mayor of Kingstown seuraa McLuskyn valtaperhettä Michiganin Kingstownissa, missä ainoa kasvuala on vankilabisnes. Oscar-ehdokas Jeremy Rennerin ja Oscar-voittaja Dianne Wiestin tähdittämä sarja käsittelee systeemisen rasismin, korruption ja epätasa-arvoisuuden teemoja seuratessaan heidän yrityksiään tuoda lakia ja oikeutta kaupunkiin, josta ei löydy kumpaakaan.

Rabbit Hole (vuonna 2023)

Tämän vakoojatrillerisarjan keskiössä on yritysvakoilun mestari John Weir (Kiefer Sutherland). Äärimmäisen vaikutusvaltaiset tahot, jotka pystyvät vaikuttamaan kansakuntiin ja ohjailemaan niitä, lavastavat hänet syylliseksi murhaan.

Ripley (vuonna 2023)

Patricia Highsmithin menestyksekkääseen Tom Ripley -romaanisarjaan perustuva sarja kertoo 1960-luvun New Yorkissa toimivasta huijarista, jonka pääsy varakkaan perheen palvelukseen johtaa petoksiin, huijauksiin ja lopulta murhaan. Pääosissa Andrew Scott nimiroolissa Tom Ripleynä, Johnny Flynn Dickie Greenleafinä ja Dakota Fanning Marge Sherwoodina.

Three Women (vuonna 2023)

Perustuu kansainvälisesti menestyneeseen, tositapahtumiin perustuvaan kirjaan, jonka kirjoittaja Lisa Taddeo on myös yksi sarjan vastaavista tuottajista. Intensiivinen ja koskettava sarja seuraa, kuinka kolme hyvin erilaista naista Amerikan eri osista – Sloane (DeWanda Wise), Maggie (Gabrielle Creevy) ja Lina (Betty Gilpin) – kertovat tarinoita halusta menetyksen kokeneelle kirjailijalle Gialle (Shailene Woodley).

Lioness

Taylor Sheridanin luoma Lioness perustuu todelliseen CIA-ohjelmaan ja seuraa, kuinka rosoinen, mutta intohimoinen nuori merijalkaväen sotilas Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira) värvätään CIA:n Lioness Engagement Team -yksikköön terroristijärjestöön soluttautumista varten. Zoe Saldaña esittää Lioness-ohjelman asemapäällikkö Joeta, jonka tehtävä on kouluttaa, ohjata ja johtaa naispuolisia peiteagenttejaan.

Uusien sarjojen lisäksi SkyShowtimella tullaan lähikuukausina näkemään myös useita viime aikojen uutuuselokuvia, kuten Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Northman, Downton Abbey: A New Era, Nope, Ambulance ja The Bad Guys. Michael Bayn ohjaama Ambulance lisätään palveluun 25. marraskuuta, mutta muiden elokuvien julkaisuajankohtia ei vielä ole vahvistettu.