Uusimmat

Smallville saa ehkä jatkoa – Tom “Clark Kent” Welling paljasti lisätietoja suunnitellusta sarjasta

22.02.2022 15:00 Muropaketin toimitus

Tom Welling suunnittelee Smallville-sarjan luojien kanssa jatkoa animaatiosarjan muodossa.

Smallville-sarja täytti viime vuonna 20 vuotta. Kymmenen tuotantokauden mittaiseksi kasvanut sarja nuoresta Clark Kentistä toimi nykymuotoisten DC-sarjojen ponnahduslautana, ja nyt sen tekijät haluavat jatkaa tuota tarinaa.

Smallvillessä Clark Kentiä esittänyt Tom Welling on paljastanut Vancouverin Fan Expossa (Comic Bookin kautta), että suunnittelee yhdessä Lex Luthoria esittäneen Michael Rosenbaumin sekä Smallvillen luojien, Al Goughin ja Miles Millarin kanssa animaatiosarjaa, joka jatkaisi Smallvillen tarinaa.

“Työstämme parhaillaan animaatiosarjaa, joka jatkuisi suoraan Smallvillen päätösjakson tapahtumista ja kertoisi meidän tarinamme. Toiveenamme on saada mukaan Erica [Durance, esitti Lois Lanea]. Allison [Mack] voi olla hankalampi tapaus”, Welling kertoo ja sanoo haluavansa mukaan Clarkin ääneksi.

Mackin osalta hän viittaa järkyttävään tapaukseen, missä herttaista Chloe Sullivania Smallvillessä esittänyt näyttelijä pidätettiin osallisuudesta NXIVM-kulttiin. Hän istuu parhaillaan vankilassa kolmen vuoden tuomiotaan.

Katso koko paneelikeskustelu yleisön kuvaamana tästä videosta: