Uusimmat

Sons of Anarchy -tähti Charlie Hunnam loukkasi itsensä vakavasti Netflixin uuden scifi-elokuvan kuvauksissa

10.10.2022 19:30 Muropaketin toimitus

Charlie Hunnam nähdään Zack Snyderin tulevassa Rebel Moon -scifileffassa.

Sons of Anarchy -tähti Charlie Hunnam on mukana Netflixin tulevassa tieteiselokuvassa Rebel Moon, jonka ohjaa Zack Snyder. Elokuvan kuvaukset on juuri saatu valmiiksi, mutta Hunnam kertoo The Hollywood Reporterin haastattelussa loukkaantuneensa kuvauksissa vakavasti.

“Sain juuri tehtyä Zack Snyderin elokuvan ja loukkasin taas itseni”, Hunnam kertoo ja selittää saaneensa vaurioita alaselkänsä rangassa oleviin nikamiin.

“Sen paranemisessa menee kaksi vuotta. Minulla on 40-prosenttinen repeämä nivelsiteessä oikealla puolella siinä kohti, mikä pitää selkärankaa paikallaan.”

Hunnamin mukaan loukkaantumisen syy oli pelkästään liian kovassa treenaamisessa liian nopeasti koronan aiheuttaman työtauon jälkeen.

“Aloin treenata liian aggressiivisesti, enkä kuunnellut kroppaani tai antanut itselleni aikaa lepoon. Halusin vain tehdä itsestäni mahdollisimman ison mahdollisimman nopeasti ja siinä rytäkässä tuhosin selkäni.”

Rebel Moon on elokuva, jota Snyder ensin ehdotti Lucasfilmille Star Wars -elokuvana. Snyderin kerrotaan saaneen inspiraation elokuvaansa Seitsemän samuraita -klassikosta, ja sen suunnitellaan toimivan kokonaisen franchisen aloittajana.

Hunnamin lisäksi Rebel Moonin näyttelijäkaartiin kuuluvat muun muassa Anthony Hopkins, Djimon Hounsou, Sofia Boutella, Cary Elwes ja Corey Stoll.

Hunnam nähdään myös tällä viikolla Apple TV+:ssa alkavassa sarjassa Shantaram.