Uusimmat

South Park teki koronajakson, jossa polteltiin pilveä ja sekaannuttiin eläimiin – Näin virusta käsitellään Simpsoneiden uusissa jaksoissa

15.10.2020 08:29 Muropaketin toimitus

Simpsoneiden showrunner Al Jean antoi Muropaketille haastattelun, jossa hän kertoi mm. koronaviruksen vaikutuksesta pitkäikäisen animaatiohitin tekemiseen.

”Saimme Simpsoneiden uusimman kauden ajoissa valmiiksi, aivan alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Virtuaalityöskentely on rankkaa, varsinkin ihmisten kanssa, joilla kaikilla on runsaasti ideoita. Informaatioähky on taattu, vaikka aina ei kuulekaan kunnolla mitä joku sanoo”, Al Jean selittää haastattelussamme.

Simpsoneiden showrunner on erittäin tyytyväinen uuteen tuotantokauteen, koska pandemian aikana ei tv-sarjoja ole juurikaan tehty. Vain animaatioiden tuotantoja ei jouduttu keskeyttämään. Simpsonit on edelleen ajan hermoilla ja pystyy tarjoamaan faneille vajaan puolen tunnin verran todellisuuspakoa, vaikka käsitteleekin myös oikean maailman tapahtumia.

”Jätimme tarinoista tahallaan koronaviruksen pois lähes kokonaan, rähjäämme sille vain halloween-spesiaalissa, Treehouse of Horror -jaksossa. Muuten Springfieldin kaupunki on uusissa jaksoissa paikka, jossa pandemiasta ei olla kuultukaan. Ihmiset ovat täysin kypsiä koko virukseen ja Simpsonien ensisijainen tehtävä on viihdyttää”.

Simpsoneiden linja on siis melko erilainen kuin sen ”kilpailijalla” South Parkilla, joka teki taannoin kokonaisen Pandemic Special -jakson.

Lue Al Jeanin koko haastattelu täältä:

Simpsoneiden showrunner Al Jean Muropaketin haastattelussa: ”En halua että sarjallemme käy kuten Star Wars -elokuville”

Mainittu Treehouse of Horror -jakso julkaistaan USA:ssa ensi sunnuntaina. Siitä on ennakkoon julkaistu seuraava maistiainen: