Uusimmat

South Parkin 25. kausi ei ole ainoa uusi South Park -julkaisu tänä vuonna – luvassa pari spesiaalia, ehkä jo ennen loppuvuotta

03.02.2022 09:28 Muropaketin toimitus

South Parkin 25. tuotantokausi alkoi viime yönä.

Collider kertoo Paramount+:n vahvistaneen South Parkin 25. tuotantokauden lisäksi myös tänä vuonna olevan luvassa kaksi pidempää South Park -spesiaalia. Ne ovat osa sarjan luojien Matt Stonen ja Trey Parkerin viime vuonna MTV Entertainment Studiosin kanssa tekemää jättidiiliä.

Paramount+ kutsui viime vuoden lopussa nähtyjä South Park: Post COVID:ia ja South Park: Post COVID: The Return Of COVID:ia elokuviksi, mutta puhuu nyt spesiaaleista.

Suoratoistopalvelun edustaja kertoo, että Stonella ja Parkerilla on melko vapaat kädet erikoisjaksojen suhteen, eikä niillä ole vielä sen tarkempaa julkaisuaikataulua. Spesiaaleja ei ehkä tarvitse odottaa vuoden loppuun asti. Kaksi pidempää jaksoa eivät ole aiempien tyyliin välttämättä samaa kokonaisuutta.

South Parkin 25. tuotantokauden ensimmäinen jakso esitettiin Yhdysvalloissa viime yönä. Myös Suomessa sarjaa esittää tuoreeltaan Paramount+, mutta ainakaan vielä uutuusjaksoa ei palvelusta löydy. Covid-spesiaalit julkaistiin Suomessa vuorokauden viiveellä.