Spider-Man-fanit voivat taas hengittää – Tom Holland vahvisti viikonloppuna, että pahin pelko oli turha: ”Teemme vielä siistimpiä juttuja”

26.08.2019 09:38 | Muropaketin toimitus

Kun viime viikolla paljastui, että Marvel Studiosin ja Sony Picturesin yhteistyö Hämähäkkimiehen tiimoilta on tällä tietoa ohi, nousi ilmoille huhuja, joiden mukaan Spider-Man-elokuvasarja saattaa saada uuden pääosan esittäjän.

Vuonna 2012 Andrew Garfield korvasi Tobey Maguiren Hämähäkkimiehen esittäjänä, ja vuonna 2016 Tom Holland puolestaan saatteli Andrew Garfieldin pois parrasvaloista. Jos Sony Pictures siis olisi kiinnittänyt uuden näyttelijän seittisingon rooliin, olisi kyseessä ollut jo neljäs nuorukainen 17 vuoden sisään.

Pelko oli kuitenkin turha.

Tom Holland nimittäin vahvisti viikonloppuna Comicbookmovien mukaan jatkavansa edelleen Peter Parkerin ja Spider-Manin esittämistä.

Muutoksia on tietenkin tulossa, sillä Spider-Man ei enää jatkossa Marvel Cinematic Universessa – tiettävästi – esiinny.

”Olemme tehneet viisi hienoa elokuvaa. Kuluneet viisi vuotta ovat olleet hienoja. Minulla on ollut hauskempaa kuin koskaan ennen. Kuka tietää mitä jatkossa tulee? Voin kuitenkin sanoa että jatkan Spider-Manina ja että hauskanpito jatkuu. Mitä päätämmekäänt ehdä, siitä tulee hauskaa. Hämähäkkimiehen tulevaisuus tulee muuttumaan, mutta se tulee olemaan yhtä mahtava ja hämmästyttävä kuin ennenkin, ja löydämme tavan tehdä vielä siistimpiä juttuja” Holland lupasi.

Tom Hollandin esittämä Spider-Man on nähty elokuvissa Captain America: Civil War, Spider-Man: Homecoming, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame ja Spider-Man: Far From Home.

Muropaketin uusimmat