UUSIMMAT

Spider-Man: Into the Spider-Versen jatko-osa saattaa olla yhteydessä Spider-Man: No Way Homeen: “Nyt kaikki on mahdollista”

08.02.2022 19:30 Muropaketin toimitus

Spider-Man: Into the Spider-Versen jatko-osa Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One) julkaistaan näillä näkymin syksyllä 2022.

Spider-Man: No Way Home toi multiversumin käsitteen myös näyteltyjen Marvel-tuotantojen puolelle. Aiemmin aihetta oli ansioituneesti käsitelty etenkin animaatiopuolella elokuvassa Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Spider-Versen jatko-osa, Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One), saa ensi-iltansa näillä näkymin ensi syksynä. Käsikirjoittajina ja tuottajina toimivat Chris Miller ja Phil Lord keskustelivat tulevasta elokuvasta ja sen mahdollisesta kytköksestä No Way Homeen haastattelussa (Comicbook Movien kautta).

“Multiversumi on suuri ja laaja, ja kaikki asiat kasvavat. Miksipä ei siis voisi ajatella, että Multiversumissa, missä kaikki on mahdollista, nämäkin asiat eivät voisi olla kytköksissä toisiinsa? Kaikki on mahdollista paitsi se yksi asia, mitä kaikki haluavat”, kaksikko vitsailee sarkastiseen sävyyn.

He kertovat tekevänsä läheistä yhteistyötä Spider-Man-tuottaja Amy Pascalin kanssa, selittävät olleensa sisäpiirissä mukana ja tienneensä kaiken aikaa mitä tapahtuu.

“Pyrimme pitämään huolta siitä, ettemme astu toistemme varpaille ja että tarinat pysyvät uniikkeina”, Lord selittää.