UUSIMMAT

Spider-Man: No Way Home tulee Suomessa vihdoinkin suoratoistopalveluun

11.08.2022 14:29 Muropaketin toimitus

Elokuvateattereissa huikean 1,9 miljardin dollarin lipunmyynnin kerännyt Spider-Man: No Way Home (2021) tulee Suomessa suoratoistoon syyskuussa.

Marvel Studiosin supersankarielokuvien kotitalli on Disney+, mutta koska Spider-Man-elokuvat tehdään yhteistyössä Sony Picturesin kanssa, ei Spider-Man: No Way Home ole tulossa ainakaan vielä suoratoistoon Disney+:aan vaan kilpailevaan Elisa Viihde Viaplay -palveluun.

Julkaisupäivä tulee olemaan perjantai 16. syyskuuta. Mikäli sinne asti ei jaksa odottaa, voi Jon Wattsin ohjaaman supersankariseikkailun hankkia myynti- ja vuokraversiona heti. Myös Blu-ray ja muut fyysiset tallenteet ovat olleet myynnissä jo pidemmän aikaa.

Disney+:sta voi katsoa osan Spider-Man-elokuvista, mutta ei suinkaan kaikkia. Saatavilla ovat Spider-Man 2, The Amazing Spider-Man 2, Spider-Man: Into the Spider-Verse ja Spider-Man: Homecoming.

Elisa Viihde Viaplaysta löytyy puolestaan tällä hetkellä vain Spider-Man ja Spider-Man 2, mutta 11. syyskuuta palveluun lisätään The Amazing Spider-Man 2, Spider-Man: Far From Home, Spider-Man: Into the Spider-Verse ja Spider-Man: Homecoming, ja 30. syyskuuta The Amazing Spider-Man.

LUE LISÄÄ: Arvostelu | Spider-Man: No Way Home on kaikkien aikojen Hämähäkkimies-elokuva