Uusimmat

Spider-Man: No Way Homea ei ehkä voi katsoa kotona ennen alkukesää

08.02.2022 14:01 Muropaketin toimitus

Spider-Man: No Way Home sai ensi-iltansa elokuvateattereissa joulukuussa, ja vielä kahden kuukauden jälkeenkin se kerää katsojia ilmiömäisellä tavalla.

Moni odottaa Hämähäkkimiehen uusinta valkokangasseikkailua kotiteatteriin jo kieli pitkällä, mutta ennusmerkkien mukaan odotus tulee jatkumaan vielä kuukausia.

Blu-ray.comin mukaan Spider-Man: No Way Homen Blu-ray julkaistaan 12.4.2022 Yhdysvaltain markkinoilla.

Julkaisupäivää ei kuitenkaan ole virallisesti vahvistettu, ja joka tapauksessa Euroopan julkaisu saattaa olla myöhemmin kuin USA:ssa. Tähän viittaa itseasiassa Saksan Amazon-verkkokauppa, jonka mukaan No Way Home julkaistaan Blu-rayna Euroopassa vasta 29.6.2022. Hyvä on kuitenkin tässä kohtaa muistaa, että tämäkin päivämäärä saattaa olla vain Amazonin oma ”tieto”.

Toivotaan joka tapauksessa, että Iso-Britannian Amazonilla ei ole oikeaa tietoa No Way Homen julkaisupäivästä, sillä sikäläinen pulju ilmoittaa elokuvan julkaisupäiväksi vasta 15.6.2026…

Kotimaiset elokuva-alan liikkeet eivät ole Spider-Man: No Way Homelle vielä myyntipäivää nimenneet.

Nykytrendi on, että elokuvien digitaalinen vuokraversio julkaistaan yleensä samana päivänä kuin Blu-ray ja muut tallenteet. Digitaalinen myyntiversio tulee kuitenkin saataville jo aikaisemmin – aika voi vaihdella parista viikosta muutamaan. Vaikka Spider-Man: No Way Homen Blu-ray siis tosiaan julkaistaisiin vasta kesäkuussa, saattaisi elokuvaa päästä katsomaan parhaassa tapauksessa jo toukokuun aikana.