Uusimmat

Spider-Man: No Way Homen käsikirjoittajat paljastivat: “Meillä oli ideoita myös Tobey Maguiren ja Andrew Garfieldin Hämisten tarinoille”

22.02.2022 19:00 Muropaketin toimitus

Erik Sommersin ja Chris McKennan käsikirjoittama Spider-Man: No Way Home tekee ennätyksiä lippukassoilla.

Sisältää spoilereita!

Spider-Man: No Way Home teki mahdottomasta totta ja yhdisti saman elokuvan alle kolme eri Spider-Man-franchisea. Sen keskiössä nähtiin MCU:n nykyinen Spider-Man, jota esittää Tom Holland, mutta mukana keskeisissä rooleissa nähtiin myös Sam Raimin Spider-Man-trilogian Tobey Maguire ja The Amazing Spider-Man -elokuvien Andrew Garfield.

Spider-Man: No Way Homen käsikirjoittajat Erik Sommers ja Chris McKenna paljastavat, että heillä oli suunnitelmia kertoa Maguiren ja Garfieldin hahmojen tarinaa myös eteenpäin heidän omissa tarinauniversumeissaan.

“Usko tai älä, me keskustelimme siitä ja meillä itse asiassa oli suunnitelmia sille, mitä heille olisi voinut tapahtua”, Sommers kertoo IGN:n haastattelussa.

He kertovat jo suunnitelleensa, että ehdottaisivat kohtausta, jossa näytettäisiin mitä hahmoille tapahtuisi, kun he menevät takaisin omaan maailmaansa.

“Mutta emme kuitenkaan halunneet sekoittaa sitä mitä tulee meidän Peter Parkerimme koskettavaan tilanteeseen”, hän jatkaa.

Katso koko mielenkiintoinen haastattelu elokuvan taustoista tästä videosta:

Muropaketin uusimmat