Uusimmat

Spider-Man: No Way Homessa oli viittaus vuoden 2003 Daredevil-elokuvaan, mutta se leikattiin pois ennen julkaisua

15.02.2022 19:30 Muropaketin toimitus

Spider-Man: No Way Homessa oli viittauksia lukuisiin Marvel-tuotantoihin.

Sisältää spoilereita!

Spider-Man: No Way Homessa nähtiin viittauksia Sam Raimin Spider-Man-trilogiaan, The Amazing Spider-Man -elokuviin ja lisäksi Charlie Coxin esittämä Matt Murdock Netflix-sarja Daredevilin puolelta piipahti mukana. Cox paljastaa The Hollywood Reporterin haastattelussa, että alun perin mukana oli viittaus myös vuoden 2003 Daredevil-elokuvaan.

Ben Affleckin tähdittämässä Daredevil-elokuvassa oli mukana myös Jon Favreau, joka sittemmin on totuttu näkemään Avengers-elokuvien Happy Hoganina. Daredevilissä hän kuitenkin esitti Matt Murdockin kumppania Foggy Nelsonia.

Spider-Man: No Way Homen kohtauksessa, missä Tom Hollandin Spider-Man kohtaa Coxin Murdockin, on mukana myös Favreaun Happy Hogan.

Cox kertoo haastattelussa, että he suunittelivat Favreaun kanssa tuohon kohtaukseen kumarrusta Daredevil-elokuvan suuntaan.

“En usko, että sitä lopulta käytettiin, mutta lisäsimme kohtaukseen pienen easter eggin, missä hän sanoo: ’Yeah, I’m a little foggy on how that happened’ tai jotain vastaavaa. Se oli siisti hetki, kun pääsin kohtaamaan hänet ja keskustelemaan hänen kanssaan”, Cox kertoo.