Spider-Man täyttää 60 vuotta – Näin Marvel aikoo juhlistaa seittisingon syntymäpäivää

20.01.2022 11:26 Muropaketin toimitus

Spider-Man

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 60 vuotta siitä, kun Hämähäkkimies esiintyi ensimmäistä kertaa Amazing Fantasy -lehden numerossa 15. Merkkivuoden kunniaksi Marvel rummutta seittisingon nimeen isosti, ja tämä näkyy myös sarjakuvien puolella.

Pitkäikäisin Hämähäkkimies-lehti eli The Amazing Spider-Man saa huhtikuussa uuden tekijätiimin, kun Zeb Wells astuu käsikirjoittajan pallille, ja kuvittajaksi palaa jo legendaarinen John Romita Jr., aivan kuten jo aikaisemmin kerroimme.

Samalla Marvel aloittaa – taas vaihteeksi – TASM:in numeroinnin alusta.

The Amazing Spider-Man #1:sta on julkaistu muutama näytesivu sekä hillitön joukko erilaisia vaihtoehtoisia kansikuvia, joihin pääset tutustumaan alla.

Katsotaan kansikuvat ensin:

Ja sitten ne sivut:

Spider-Man Spider-Man Spider-Man Spider-Man

Elokuvapuolellakin Hämähäkkimiehellä pyyhkii tänä vuonna vahvasti.

Spider-Man: No Way Home jatkaa pyörimistä valkokankailla yhä, ja lokakuussa on luvassa Oscar-palkitun Spider-Man: Into the Spider-Verse -elokuvan jatko-osa Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One). Siinä Miles ”Ultimate Spider-Man” Morales kohtaa Miguel ”Hämähäkkimies 2099” O’Haran ja varmasti muitakin ”variantteja”.

Traileri näyttää tältä:

Uutta Spider-Man-peliä ei tänä vuonna kauppoihin saada, mutta ensi vuonna on luvassa jatko-osa Insomniac Gamesin vuoden 2018 hitille: