UUSIMMAT

Spider-Manin ensimmäistä pahista ei ole koskaan nähty kunnolla elokuvissa – Nyt tilanne on muuttumassa, tuore huhu väittää

16.06.2021 20:34 | Muropaketin toimitus

Spider-Man

Spider-Man-sarjakuvien ensimmäinen pahis ei suinkaan ollut Vihreä menninkäinen tai Tohtori Mustekala. Tosiasiassa kunnia kuuluu ulkoaluaan alati muuttavalle Kameleontille.

Vaikka Hämähäkkimies on seikkaillut valkokankaalla vuodesta 2002 lähtien, ei Kameleonttia ole vielä kertaakaan nähty elokuvissa kunnolla – ”siviiliminä”  Dmitri Smerdyakov tosin piipahti Spider-Man: Far From Homessa (2019). Nyt The Illuminerdi -sivusto kuitenkin väittää, että Kameleontti on mukana Kraven The Hunter -elokuvassa, joka keskittyy toiseen klassiseen Hämis-pahikseen. Kameleontti sopisi Kravenin elokuvaan sinänsä hyvin, sillä sarjakuvarintamalla hahmoilla on vankka yhteys.

Kravenin rooliin on kiinnitetty Kick-Assin ja Godzillan Aaron Taylor-Johnson. Kameleontin näyttelijää vasta etsitään, ainakin The Illuminerdin mukaan. Ennen Kraven-elokuvaa Spider-Man-sarjakuvien konnista mellastamaan pääsevät Venom ja Carnage (ensi syksynä) sekä Morbius-vampyyri (ensi vuonna).

Edit: Päivitetty Dmitri Smerdyakovin osuus.

Spider-Man