Uusimmat

“Star Wars ei tule loppumaan ikinä”, ilmoitti Lucasfilmin johtaja

Kuva: © 2022 Lucasfilm Ltd.

27.05.2022 19:00 Muropaketin toimitus

Obi-Wan Kenobi -sarja alkoi tänään Disney+:ssa. Star Wars jatkuu tulevaisuudessa muun muassa sarjoilla Ahsoka, Andor ja Skeleton Crew. Myös The Mandalorian saa jatkoa.

Kun Lucasfilm vuonna 1999 julkaisi ensimmäisen esiosaelokuvan Star Wars -saagalle, moni alkuperäisen trilogian fani ei ollut uskoa todeksi rakastetun tarinan jatkumista.

20 vuotta myöhemmin uudet Star Wars -tuotannot ovat arkipäivää. Tänään Disney+:ssa alkoi odotettu Obi-Wan Kenobi -sarja, ja Lucasfilm julkisti juuri tietoja kahdesta uudesta sarjasta – nimeltään Andor ja Skeleton Crew – sekä The Mandalorian -sarjan jatkumisesta.

Star Wars Celebrationissa vieraillut Lucasfilmin johtaja Kathleen Kennedy kommentoi Varietyn haastattelussa, ettei Star Warsille ole näkyvissä loppua.

“Jatkamme Mandalorianin laajentamista. Ahsoka on siitä seuraava askel. Ja sitten meillä on Jon Wattsin tekemä sarja. Se vie meitä erilaisiin paikkoihin aikajanalla, koska Star Warsin tarina on jatkuvaa. Sille me rakennamme. Sen sijaan, että ajattelisimme tekevämme yksittäisiä tarinoita, pohdimme koko ajan, mitä tämä tarkoittaa pitkän saagan ja sen mytologian osalta minkä George Lucas on luonut. Ollakseni rehellinen se voi jatkua loputtomiin. Jos meillä on hyviä tarinankertojia, se ei lopu ikinä”, Kennedy selittää.

Katso koko haastattelu tästä videosta:

Muropaketin uusimmat