Huhu: Star Wars: Episode IX tulee olemaan pettymys vanhoille faneille ainakin yhdellä tavalla

11.02.2019 07:28 | Muropaketin toimitus

Donald Gloverin esittämä Lando Calrissian oli Solo: A Star Wars Storyn valopilkku, mutta pitkän linjan Star Wars -fanit ovat tietenkin kiinnostuneempia näkemään aidon ja alkuperäisen Landon Episode IX:ssa.

Billy Dee Williams palaa Lando Calrissianin rooliin joulukuussa, mutta luvassa saattaa olla odotettua mitättömämpi esiintyminen. Melko luotettavaksi lähteeksi yleisesti katsottu Making Star Wars -sivusto on nimittäin vihjannut, että Landon rooli on Episode IX:ssa todella mitätön – suurin piirtein samaa luokkaa kuin Maz Kanatalla The Force Awakensissa ja The Last Jedissä.

Jos väite pitää paikkansa, on moni vanha fani varmasti harmissaan, sillä Williamsin hahmoa ei ole nähty valkokankaalla sitten vuoden 1983 Jedin paluun.

J.J. Abramsin ohjaaman Star Wars: Episode IX:n muita tähtiä ovat Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billie Lourd, Naomi Ackie, Richard E. Grant, Keri Russell, Mark Hamill, Anthony Daniels ja Carrie Fisher.

Episode IX:n nimi on yhä arvoitus, eikä elokuvasta ole julkaistu vielä ensimmäistäkään varsinaista julistetta, trailerista nyt puhumattakaan.