Uusimmat

Star Wars -fanit hämmentyivät The Mandalorianin piilokohtauksesta – Nyt selvisi, mitä joulukuussa 2021 tullee tapahtumaan

20.12.2020 14:03 Muropaketin toimitus

Star Wars -sarja The Mandalorianin perjantaina julkaistu jakso sisälsi melkoisen lupauksen.

Kuten The Mandalorianin toisen tuotantokauden päätösjakson The Rescue ihan loppuun asti katsoneet tietävät, lupasi Disney ja Lucasfilm oman The Book of Boba Fett -sarjan Temuera Morrisonin esittämälle palkkionmetsästäjälle.

Mutta mikä on uuden sarjan suhde The Mandalorianin kolmanteen kauteen? Nyt nimittäin sekä The Book of Boba Fett että The Mandalorianin kolmas kausi on luvattu joulukuussa 2021. Ovatko ne sama sarja? Risteävätkö ne keskenään?

Jotkut ovat myös arvelleet, että The Mandalorian muuttuu antologiasarjaksi, jonka jokainen kausi sisältää oman tarinakokonaisuutensa.

Lucasfilmille töitä tehneen konseptisuunnittelija Paul Bateman mukaan The Mandalorianin jatko ja The Book of Boba Fett kuvataan eri aikaan ja ne ovat oma juttunsa, vaikka samaan jatkumoon sijoittuvatkin. Samalla Bateman kuitenkin huomauttaa tweetissään, ettei hän voi satavarmasti luvata mitään, ja että parasta on odottaa Lucasfilmiltä virallista vahvistusta asioihin.

The Mandalorianin ja The Book of Boba Fettin lisäksi Lucasfilmiltä on luvassa vaikka kuinka monta muuta Star Wars -sarjaa:

Tässä on Star Warsin tulevaisuus: Esittelyssä kaksi elokuvaa ja 10 sarjaa, jotka jatkavat tarinaa Skywalker-saagan jälkeen

Seuraava Star Wars -elokuva, Rogue Squadron, ilmestyy vasta jouluksi 2023:

Lucasfilm paljasti seuraavan Star Wars -elokuvan nimen, ohjaajan ja julkaisuajankohdan!

Muropaketin uusimmat