Star Wars -näyttelijä on unohtanut, mitä hahmoa esitti vuoden 1999 elokuvassa – “Olen nähnyt sen vain kerran, ja olin silloin vielä lapsi”

29.09.2020 08:45 | Muropaketin toimitus

Tiesitkö että Pirates of the Caribbean -tähti Keira Knightleylla oli pienenpieni sivuosarooli Star Wars – Episode I: The Phantom Menacessa vuonna 1999?

Kyllä tiesit, ainakin jos luit tämän uutisemme maaliskuussa:

Pirates of the Caribbean -tähdellä oli rooli vuoden 1999 Star Warsissa, mutta homma ei mennyt ihan nappiin: “Nukahdin kesken kuvausten ja päätäni särki koko ajan”

Kuten otsikosta voi päätellä, ei Keira Knightley muistele George Lucasin ohjaamaa Star Wars -elokuvaa kovin lämmöllä. Eikä taida muistella juuri muutenkaan, sillä hiljattain Knightley paljasti, ettei hän enää edes muista mitä hahmoa The Phantom Menacessa esitti.

”Enkös minä esittänyt Padméa?”, Knightley koetti muistella Coming Soonin haastattelussa.

”Ai se oli Sabé [Padmén hovineito]. Kuule, näin elokuvan kun se ilmestyi. Olin varmaan 12-vuotias kun näyttelin siinä ja se julkaistiin vuotta myöhemmin, enkä ole koskaan nähnyt sitä uudestaan. Esitin siis Sabéa, eikä hän kuollut? Toivottavasti hän eli pitkän ja onnellisen elämän jossain kaukaisella planeetalla. Olen varma että siinä kävi niin”.