Star Wars: Rogue One -ohjaajan jättihirviöelokuvasta tehdään tv-sarja

16.01.2018 17:45 | Muropaketin toimitus

Ennen Rogue One: A Star Wars Storya ohjaaja Gareth Edwards tunnettiin parhaiten indie-elokuvasta Monsters. Nyt jättihirviötrilleriä ollaan siirtämässä televisioruutuun.

Deadline-sivuston mukaan Monsters-elokuvan televisiosovitusta puuhaillaan brittikanava Channel 4:lle. Tuotantoyhtiönä toimii Vertigo Films, ja showrunnerin vastuu on uskottu Ronan Bennettille (Top Boy).

Käsikirjoituksesta vastaavat Daniel Fajemisin-Duncan ja Marlon Smith.

Gareth Edwards on ainakin jollain tavalla mukana Monsters-tv-sarjan tekemisessä, mutta vielä ei ole tiedossa, missä roolissa. Todennäköisesti hän toimii yhtenä tuottajista, ja saattaa jopa ohjata sarjan avausjakson, mutta tämä on toistaiseksi silkkaa spekulaatiota.

Edwardsin rooli vahvistetaan tiettävästi vasta kun Monstersin tuotanto on virallistettu.

Vuonna 2010 valmistuneen Monstersin juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Kuusi vuotta vieraan elämänmuodon maapallolle laskeutumisen jälkeen amerikkalaiset ja meksikolaiset sotajoukot tekevät parhaansa pitääkseen arvaamattomat oliot eristyksissä. Infektoituneella alueella päivystävä toimittaja hyväksyy vastahakoisesti pyynnön saattaa pelokas amerikkalainen turisti Meksikosta takaisin Yhdysvaltojen rajalle, kauemmaksi kaaoksesta.”

Kulttisuosioon noussut Monsters tehtiin aikoinaan 500 000 dollarin budjetilla. Lipputuloja elokuva keräsi 4,2 miljoonaa. Jatko-osa Monsters: Dark Continent ilmestyi vuonna 2015, mutta jäi huomattavasti vähäisemmälle huomiolle kuin edeltäjänsä.