Star Wars -tähti ei kestänyt The Force Awakensin tuomaa suosiota – Daisy Ridley hakeutui terapiaan

13.10.2017 06:23 | Muropaketin toimitus

Star Wars: The Force Awakensin pääosaa vuonna 2015 esittänyt Daisy Ridley on avautunut julkisuudessa menestyksen varjopuolista.

J. J. Abramsin ohjaama The Force Awakens oli maailmanlaajuinen menestys, joka keräsi elokuvateatterikierroksellaan yli kahden miljardin dollarin lipunmyynnin. Siinä sivussa Star Wars -elokuva teki melko tuntemattomasta brittinäyttelijä Daisy Ridleystä koko maailman tunteman supertähden.

Vuonna 1992 syntyneelle Ridleylle yhdessä yössä tullut suosio oli kova pala purtavaksi.

Star Wars: The Force Awakensin jälkeen Daisy Ridley alkoi kärsiä stressistä ja levottomuudesta. Näyttelijän äiti tiivisti ongelman lähteen tarkkanäköisesti: ”kaikki yrittäväst omistaa sinut jollain tavoin”. Tämä sai Ridleyn hakemaan ammattiapua ongelmiinsa.

”Kaikki oli niin sekavaa. Ihmiset tunnistivat minut kaikkialla – en vieläkään osaa käsitellä sitä. Stressi sai ihoni huonoon kuntoon. Se oli tuhoisaa. Tunsin itseni ihan alastomaksi”, Ridley kertasi Voguelle.

Yhä näyttelijä saattaa soittaa itkuisana äidilleen ja todeta, ettei hän pysty käsittelemään kaikkea Star Warsin tuomaa. Ridleyn kannalta ikävää on, että pian hän on taas entistä enemmän valokeilassa. Star Warsin tarinaa jatkava The Last Jedi saapuu elokuvateattereihin joulukuussa, ja on vuoden odotetuin Hollywood-elokuva ympäri planeettaa.