Star Wars: The Force Awakensin ohjaaja repesi nauramaan, kun *SPOILERIVAROITUS* kuoli The Last Jedissä

22.11.2019 12:28 | Muropaketin toimitus

Varoitus: Luvassa juonipaljastuksia Star Wars: The Last Jedi -elokuvasta.

J.J. Abrams ohjasi uuden Star Wars -trilogian avausosan The Force Awakensin neljä vuotta sitten, mutta teki sitten tilaa Rian Johnsonille, joka ohjasi vuoden 2017 The Last Jedin.

Tuoreessa haastattelussaan J.J. Abrams on kertonut yllättävästä reaktiostaan The Last Jedin käänteentekevään kohtaukseen, jossa Kylo Ren (Adam Driver) tappaa mestarinsa Snoken (Andy Serkis).

”Kun luin hänen [Rian Johnson] ensimmäisen versionsa käsikirjoituksesta, aloin nauraa, koska oli niin selkeää että se oli hänen tyylinsä ja hän antoi äänensä kuulua”, Abrams kertoi Rolling Stonen haastattelussa.

”Sain nähdä eri versioita elokuvasta, kun hän teki sitä. Arvostan niitä valintoja, jotka hän elokuvan tekijänä teki, vaikka itse olisin tehnyt varmaan ne hyvin eri tavalla. Aivan kuten hän olisi tehnyt Episodi VII:n eri tavalla kuin minä”.

Jurassic World -elokuvista tutun Colin Trevorrow’n piti alkujaan ohjata Star Wars: The Rise of Skywalker, mutta koska ohjaajan ja Lucasfilmin sukset menivät ristiin, palasi J.J. Abrams viimeistelemään aloittamansa trilogian.

The Rise of Skywalkerin ensi-ilta on Suomessa 18. joulukuuta.

Muropaketin uusimmat