Uusimmat

Stephen Amell palaa Arrow-rooliinsa vielä kerran The Flashia varten

05.01.2023 18:00 Muropaketin toimitus

Stephen Amell on mukana The Flash -sarjan yhdeksännellä ja samalla viimeisellä kaudella.

Stephen Amell jätti Arrow-roolinsa kahdeksan tuotantokauden ja lukuisten sisarsarjoissa tekemiensä vierailujen jälkeen vuonna 2020. Nyt Variety kuitenkin uutisoi, että Amell palaa rooliinsa vielä kerran, sillä näyttelijä nähdään mukana Grant Gustinin tähdittämän The Flash -sarjan yhdeksännellä ja samalla viimeisellä kaudella.

Uutisen mukaan Amell on mukana kauden yhdeksännessä jaksossa. Samassa jaksossa nähdään vierailevina tähtinä myös David Ramsey, Keiynan Lonsdale ja Sendhil Ramamurthy.

“Heti kun viimeinen kausi vahvistettiin, tiesimme että halusimme Stephenin palaavan ikoniseen rooliinsa Oliver Queenina. Hänhän oli kuitenkin se, joka sai Barry Allenin suuntaamaan sankaritöihin. Siksi jokainen Team Flashissa oli sitä mieltä, että on tärkeää saada sitoa langat yhteen Oliverin kanssa The Flashin viimeisellä kaudella”, kommentoi sarjan tuottajana toimiva Eric Wallace Varietylle.

The Flashin viimeisen kauden kuvaukset alkoivat viime syksynä ja kauden on määrä alkaa The CW:llä helmikuussa.

Suomessa The Flash on katsottavissa Netflixissä, missä siitä on tarjolla kaikki kahdeksan tähän mennessä julkaistua kautta.