Uusimmat

Stephen Kingin kehuma roskaelokuva saa jatko-osan – nyt on ohjaajatkin valittu

Kuva: © Lionsgate

17.05.2024 08:00 Muropaketin toimitus

Umpipöljä Fall-elokuva saa kaksi jatko-osaa.

Variety kertoo Stephen Kingin hehkuttaman vuoden 2022 Fall-elokuvan jatko-osan ohjaajina toimivan Michael ja Peter Spierigin. Veljekset ovat tuttuja muun muassa Jigsaw -ja Daybreakers-elokuvista, sekä Ethan Hawken tähdittämästä mainiosta Predestination-tieteiselokuvasta.

Fall 2 -leffan käsikirjoittajina toimii ensimmäisestä osasta tuttu kaksikko, eli ohjaaja Scott Mann ja Jonathan Frank. Elokuvan kuvaukset alkavat kesäkuussa.

Luvassa on myös Fall 3. Molemmissa jatko-osissa nähdään ensimmäisestä elokuvasta tuttuja, sekä uusia hahmoja kasvoja kiipeilemässä liian korkeisiin paikkoihin.

Kingin hehkutuksesta huolimatta Suomessa suoraan VOD-palveluissa ensi-iltansa saanut Fall oli täyttä roskaa, josta todettiin Muropaketin arvostelussa muun muassa seuraavaa:

”Reilun puolentoista tunnin mittaisen ja Stephen Kingin kehuman Fall-elokuvan oli alun perin tarkoitus olla ohjaaja Scott Mannin lyhäri. Sen mittaisena yli 600 metriä korkean tv-maston huipulle kiipeävistä kavereista kertova – ja tavattoman tyhmä – jännäri voisi toimiakin. Fall ei ahdista pahasta korkeanpaikankammosta kärsivää katsojaa kuin totaalitollolla konseptilla, huonoilla näyttelijöillä, kehnoilla tehosteilla ja karmealla dialogilla.”

Arvostelu | Rintavakoihin rakastunut Fall-elokuva huimaa vain typeryydellään – Stephen Kingin kehut on paras unohtaa