UUSIMMAT

Steve-O muisteli, miten Jackassin huumeidenkäyttö lähti lapasesta: “Olimme silloin pahimmillamme”

16.08.2022 13:26 Muropaketin toimitus

Pahasti päihderiippuvainen Bam Margera vieraili hiljattain Steve-O:n podcastissa muistelemassa Jackass-porukan huumeiden- ja alkoholinkäyttöä.

Bam Margera sai taannoin potkut Jackass-porukasta kärähdettyään huumetestissä. Omien sanojensa mukaan Margera ei kuitenkaan kaipaa Jackassin sekoiluja enää yhtään.

”En halua enää olla osa sitä. Olen paljon onnellisempi ilman sitä [Jackassia]”, Bam Margera kuittasi, kun Steve-O kertoi kampanjoineensa Margeran ottamista mukaan Jackass Forever -elokuvaan.

Saman keskustelun yhteydessä Steve-O, joka on ollut kuivilla jo vuosia, muisteli aikoja, jolloin huumeista muodostui ongelma Jackassin jäsenille.

”Olimme pahimmillamme Jackass 2:n (2006) aikoihin. Huumeet ja viina kolisivat yhä. Kukaan ei päätynyt vieroitukseen tai putkaan tai romahtanut julkisesti. Toivon että ymmärrät, että jossain kohtaa – etenkin viime vuosina – sellainen lakkasi olemasta hauskaa ja siistiä. Emme halunneet tukea sellaista toimintaa, koska olemme nähneet miten teet pahaa itsellesi”, Steve-O selitti entiselle sekoilutoverilleen.

Muropaketin uusimmat