Stranger Things kääntyy Telltalen käsittelyssä pelisarjaksi

14.06.2018 10:39 | Muropaketin toimitus

Telltale Games on ottanut Stranger Things -sarjan käsittelyyn, ja lähteen mukaan peliä on kehitetty jo pitkään.

Valtaisan suositun Stranger Things -sarjan faneille on koittamassa varsinaiset onnen päivät, sillä Telltale on tekemässä siitä pelisarjaa. Näin tietää TechRadar-julkaisu, joka on saanut Netflixiltä asiaan varmistuksen. Netflix on työstämässä peliä yhdessä Telltale Games -studion kanssa.

TechRadarin mukaan peli on ollut työn alla jo pitkään, sillä julkaisun lähteen mukaan Stranger Things -pelin olisi pitänyt ilmestyä samaan aikaan sarjan toisen kauden kanssa.

Telltale Games luo episodimaisia pelisarjoja joita voi aivan hyvin kuvailla interaktiivisiksi tarinoiksi. Usein pelaaminen keskittyy erilaisiin keskusteluihin liittyviin valintoihin, quick time events -tilanteisiin ja paikkojen tutkimiseen.

Telltale ei ole ensimmäistä kertaa muuntamassa sarjaa peliksi, sillä se julkaisi muutama vuosi sitten Game of Thrones -episodipelin. Siinä pelataan pohjoisesta suvusta ponnistavan hahmon tarinaa, joka on kytköksissä sarjan pääjuoneen. Juuri tällaista sopii odottaa myös Stranger Things -pelin suhteen.

Stranger Things on jo kertaalleen kääntynyt pelin muotoon, sillä viime vuonna julkaistiin Stranger Things: The Game -mobiilipeli.