Uusimmat

Stranger Things -tähti teki vuonna 2019 elokuvan, jota melkein kaikki haukkuivat: “Olen ottanut opikseni”

05.12.2022 15:00 Muropaketin toimitus

David Harbour esitti pääosaa vuonna 2019 julkaistussa, Neil Marshallin ohjaamassa Hellboy-elokuvassa.

Stranger Things -tähti David Harbour on nähty mainiossa supersankariroolissa Marvel-leffassa Black Widow, mutta sitä ennen hän teki roolin, joka ei lämmittänyt oikein ketään. Harbour esitti pääosaa Neil Marshallin vuonna 2019 ohjaamassa uudessa Hellboy-versiossa, joka floppasi täysin myös taloudellisesti.

Viime viikolla ensi-iltansa saaneen Violent Night -elokuvan julkaisun tiimoilla Harbour antoi haastattelun, missä muun muassa kommentoi tuota muutaman vuoden takaista floppiaan. Harbour kertoo ottaneensa siitä opikseen.

“Opin, etten sekoile jo olemassa olevan IP:n kanssa, se on varmaa. Älä sotke rakastettua ja paikkansa lunastanutta IP:tä. Se on keskeisin saamani oppitunti”, Harbour kertoo.

Hänen mielestään on parempi tehdä jotain originaalia, kuten vaikkapa Stranger Things tai Violent Night, jotka eivät pohjaudu mihinkään alkuperäismateriaaliin, mihin katsojilla olisi ehtinyt syntyä tärkeä suhde.

Katso Harbourin kommentit tästä videosta:

Muropaketin arvostelussa Harbourin Hellboyta pidettiin hädin tuskin yhden tähden arvoisena elokuvana.

Lue lisää: Arvostelu: Yhden tähden arvoista Hellboyn uusintaversiota kehtaa hädin tuskin kutsua edes elokuvaksi

Suomen suoratoistosta vuoden 2019 Hellboyta ei Suomessa tällä hetkellä löydy, kuten ei myöskään Guillermo del Toron ja Ron Perlmanin tekemää versiota vuodelta 2004, mutta vuokraversiona molemmat ovat saatavilla.