Studio vahvisti: Spider-Manin ja Venomin yhteinen elokuva on tulossa

29.05.2021 12:38 | Muropaketin toimitus

Venomin toinen elokuva, Venom: Let There Be Carnage, julkaistaan syksyllä, mutta vieläkään symbioottihirviö ei kohtaa arkkivihollistaan. On kuitenkin vain ajan kysymys, milloin näin käy.

Sony Picturesin johtoportaan iso kiho Sanford Panitch on luvannut Varietyn haastattelussa, etteivät fanit jää Venom-jatko-osan jälkeen ”kaipaamaan Hämähäkkimiestä”, mutta samassa yhteydessä Hämähäkkimiehen ja Venomin kohtaamisen sanottiin olevan luvassa.

”On jo olemassa suunnitelma [siitä, miten Venom ja Spider-Man kohtaavat]. Nyt ihmisille alkaa ehkä selviä paremmin, mihin olemme suuntaamassa, ja [joulukuussa ilmestyvä Spider-Man:] No Way Home paljastaa lisää”, Panitch vihjasi.

Venom tuskin on millään muotoa mukana No Way Homessa, mutta jotain tienviittoja ilmeisesti tarjoillaan…

”On mahtavaa että meillä on niin hyvät välit Kevinin [Feige, Marvel Studiosin pomo] kanssa. Meillä on mahtava yhteinen hiekkalaatikko, jolla leikkiä. Haluamme MCU-elokuvien olevan valtavia menestyksiä, koska se on hyvä myös meille ja Marvel-hahmoillemme, ja uskon että tilanne on sama myös toisin päin. Suhteemme on siis hieno. Mahdollisuuksia on paljon ja uskon että ne tulevat toteutumaan”.

Venom: Let There Be Carnage julkaistaan syyskuussa, ja Spider-Man: No Way Home joulukuussa.