Sukupuutto uhkaa dinosauruksia: Uusia kuvia ja juonikuvaus Jurassic Worldin jatko-osasta

12.12.2017 08:10 | Muropaketin toimitus

Jurassic Worldin jatko-osan eli Jurassic World: Fallen Kingdomin ensimmäinen traileri julkaistiin viime viikolla. Nyt elokuvasta on tarjolla lisää materiaalia.

J. A. Bayonan ohjaaman Jurassic World -jatko-osan virallinen synopsis paljastaa saman kuin traileri: dinosaurukset ovat vaarassa kuolla sukupuuttoon – taas!

”On kulunut neljä vuotta siitä, kun teemapuisto ja luksuslomakohde Jurassic World tuhoutui dinosaurusten päästyä valloilleen. Isla Nublar on hylätty ja hävityksestä selviytyneet dinosaurukset elävät villeinä viidakoissa. Kun saaren uinuva tulivuori alkaa näyttää elonmerkkejä, Owen (Chris Pratt) ja Claire (Bryce Dallas Howard) aloittavat kampanjan, jonka tarkoituksena on pelastaa dinosaurukset uuden sukupuuton uhalta. Owen halua löytää Bluen, raptorilaumansa johtajan, joka on kadonnut saaren uumeniin. Claire taas on löytänyt kutsumuksensa näiden olentojen pelastamisesta. Kun retkikunta saapuu saarelle ja tulivuori alkaa sylkeä laavaa, paljastuu salaliitto, joka saattaa viedä koko planeettamme esihistorialliseen mittaluokkaan nousevan tuhon partaalle.”

Juonikuvauksen lisäksi Jurassic World: Fallen Kingdomista on julkaistu nippu uusia kohtauskuvia.

Suomen elokuvateattereihin vuonna 1993 käynnistyneen Jurassic Park -elokuvasarjan viides osa saapuu 8.6.2018.

Muropaketin uusimmat