Suomen Disney Plus -palveluun tulee tänään uusi ominaisuus, joka USA:ssa on ollut käytössä jo pitkään

05.03.2021 07:40 | Muropaketin toimitus

Disneyn kehuttu uutuuselokuva Raya ja viimeinen lohikäärme (Raya and the Last Dragon) julkaistaan tänään Suomessa.

Raya ja viimeinen lohikäärme julkaistaan poikkeuksellisesti samanaikaisesti sekä elokuvateattereissa (joita ei juuri auki toisaalta ole) että Disney Plus -palvelussa.

Uutuuselokuvan myötä Suomessa lanseerataan USA:ssa jo Mulanista lähtien käytössä ollut Premier Access -ominaisuus. Tämä tarkoittaa sitä, että Rayan voi katsoa Disney Plussasta erillistä maksua vastaan. Elokuvan hinta on 21,99 euroa. Raya ja viimeinen lohikäärme tuodaan kaikkien Disney Plus -tilaajien katsottavaksi vasta kesällä, joten parilla kympillä pääsee keulimaan jonon kärkeen kolmeksi kuukaudeksi.

Disneyn virallinen kuvaus kertoo Premier Accessista tarkemmin:

5. maaliskuuta alkaen voit katsoa Premier Accessilla ilman lisämaksua Raya ja viimeinen lohikäärme -elokuvan hintaan 21,99 € samaan aikaan, kun sitä esitetään elokuvateattereissa ja ennen kuin se on kaikkien Disney+ -tilaajien saatavilla 4. kesäkuuta 2021 Disney+ tarjoaa Raya ja viimeinen lohikäärme -elokuvan Premier Accessin hintaan 21,99 € disneyplus.com-sivustolla ja Disney+ -sovelluksessa tietyillä alustoilla, kuten Apple ja Google. Premier Access -tarjous on saatavilla 4.5.2021 klo 09:59 EET asti. Kun sinulla on Raya ja viimeinen lohikäärme -elokuvan Premier Access, voit katsoa elokuvan niin monta kertaa kuin haluat kaikilla alustoilla, joilla Disney+ on saatavilla. Raya ja viimeinen lohikäärme -elokuvan käyttöoikeutesi jatkuu niin kauan kuin olet aktiivinen Disney+ -tilaaja.

Rya ja viimeinen lohikäärme -elokuvan juonikuvaus kuuluu puolestaan näin:

Kauan sitten Kumandra-nimisessä fantasiamaassa, ihmiset ja lohikäärmeet elivät rinnakkain harmoniassa. Mutta kun paha voima uhkasi maata, lohikäärmeet uhrasivat itsensä pelastaakseen ihmiskunnan. Nyt, 500 vuotta myöhemmin, sama pahuus on tullut takaisin. Yksinäisen soturin Rayan tulee etsiä myyttinen viimeinen lohikäärme, joka pystyy yhdistämään hajonneen maan ja jakautuneen kansan. Matkallaan hän oppii että maailman pelastamiseen tarvitaan muutakin kuin lohikäärme, nimittäin luottamusta ja yhteistyötä.

MAINOS | Star-osio on nyt avattu ! Tilaa Disney+ hintaan 8,99 € / kuukausi tai 89,90 € / vuosi

Muropaketin uusimmat