Suomen ensimmäinen IMAX-elokuvateatteri avataan vihdoinkin – Finnkino aloittaa näytösten ennakkomyynnin lokakuussa

13.08.2018 07:58 | Muropaketin toimitus

Finnkino on tiedottanut tarkemmin Suomen ensimmäisen IMAX-elokuvateatterinsa aikatauluista.

Finnkinon IMAX-elokuvateatteri Finnkino Itis aukeaa Helsingin Itäkeskuksessa 30.11.2018. Luvassa on kaikkiaan yhdeksän uutta salia, eikä IMAX ole Itiksen ainoa vetonaula.

Tiedotteessaan Finnkino kertoo, että IMAX-elokuvateatterin lisäksi Finnkino Itikseen avataan kaksi uutta LUXE-Salia. Näissä premium-saleissa ”istuinmukavuutta on parannettu entisestään muhkeiden ja kallistuvien nojatuolien ja omien sivupöytien ansiosta”.

”Premium-saleissa voi viihtyvyyttä viedä myös pidemmälle ja välttää jonot teatterissa tilaamalla leffaherkut etukäteen verkkokaupasta, jolloin tuotteet ovat toimitettu salien yhteyteen”, Finnkino lupaa.

Luvassa on myös tilpehööriä ja hattaraa:

”Teatterin aulatiloissa pääsee kokemaan myös uudenlaisen aulakokemuksen mm. lisätyn todellisuuden (AR) kautta. AR johdattelee virtuaalisen opastuksen avulla saleihin ja muihin tiloihin sekä antaa lisätietoa elokuvista ja näytöksistä sekä myytävistä tuotteista.”

Lipunmyynti uuteen Finnkino Itikseen käynnistyy lokakuussa.

Avajaisviikolle Finnkino lupaa tutustumistarjouksia ja erikoisnäytöksiä. Lisätietoja näytöksistä ja tarjouksista tietoa on luvassa lähempänä avajaisia. IMAX- tai LUXE-näytösten hinnoista ei Finnkino ole toistaiseksi kertonut. Todennäköisesti näitäkin tietoja saadaan odottaa lokakuuhun ja ennakkomyynnin alkamiseen asti.

Muropaketin uusimmat