Uusimmat

Suomen uusimman suoratoistopalvelun saa -50% alennuksella vielä huomisen ajan

31.10.2022 06:38 Muropaketin toimitus

Halo

Syyskuussa Suomeen saapuneen SkyShowtimen tutustumistarjous vetelee viimeisiään.

Paramount+:n Suomessa korvanneen SkyShowtimen saa pysyvästi puoleen hintaan, jos palvelun tilaa uutena asiakkaana huomiseen eli 1.11.2022 mennessä. Tällä hetkellä SkyShowtimen peruskuukausimaksu on 6,99 euroa, joten tarjoushintaan palvelun saa 3,49 eurolla.

Diilin pienellä painettu osuus kuuluu seuraavasti:

”Puoleen hintaan loppuiäksi” -tarjous on saatavilla vain uusille kuukausilaskutteisille tilaajille. Saatavilla vain SkyShowtime.comin kautta. Tämä tarjous on voimassa 01.11.2022 asti. Normaalin kuukausihinnan sijasta sinulta veloitetaan 3,49 € kuukausittain tai (jos normaalihinnat muuttuvat) kuukausihinta, joka on 50% alennus kulloinkin voimassa olevasta kuukausilaskutteisen SkyShowtime-tilauksen normaalihinnasta, kunnes tilauksesi peruutetaan.

SkyShowtimen tarjonta ei ole määrällisesti samaa luokkaa kuin HBO Maxilla, Disney+:lla tai Netflixillä, mutta ihan asiallisia tuotantoja palvelu tarjoaa. Tuoreita yksinoikeuselokuvia ovat esimerkiksi Scream, The Lost City, Last Night in Soho, Sonic Movie 2, Dear Evan Hansen ja Ray Donovan The Movie.

Sarjapuolella SkyShowtimen vetonauloja ovat mm. Halo, The Offer, 1883, Dexter ja American Gigolo.