Uusimmat

Suomessa tuoreeltaan SkyShowtimessa nähtävän Dexter: Original Sin -esiosasarjan näyttelijät paljastettiin

Kuva: © Showtime

04.07.2024 09:59 Muropaketin toimitus

Dexter: Original Sin sijoittuu vuoteen 1991 ja sitä tähdittävät mm. Christian Slater ja Sarah Michelle Gellar.

SkyShowtime-suoratoistopalvelu tiedottaa esittävänsä uuden Dexter: Original Sin -esiosasarjan yksinoikeudella Suomessa. Aiemmin Dexter: Origins -nimellä tunnettu 10 jakson mittainen ensimmäisen kausi sijoittuu aikaan 15 vuotta ennen Showtime-kanavan Dexter-alkuperäissarjaa.

Myös sarjan näyttelijät on julkistettu. Patrick Gibson (Shadow and Bone) nähdään nimiroolissa Dexter Morganina, Christian Slater esittää Dexterin adoptioisää, henkirikosetsivä Harry Morgania ja Molly Brown (Senior Year) näyttelee Dexterin nuorempaa sisarta Debra Morgania.

Mukana ovat myös muun muassa Sarah Michelle Gellar, James Martinez, Christina Milian, Alex Shimizu, Reno Wilson ja Patrick Dempsey.

Alkuperäissarjan Clyde Phillips palaa showrunneriksi ja vastaavaksi tuottajaksi.

Vuoden 1991 Miamiin sijoittuva Dexter: Original Sin seuraa, kuinka Dexter muuttuu opiskelijasta kostonhimoiseksi sarjamurhaajaksi. Virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Kun Dexter ei saa enää pidettyä verenhimoaan kurissa, hänen täytyy oppia ohjailemaan sisäistä pimeyttään. Hän alkaa Harry-isänsä ohjauksessa noudattaa säännöstöä, jonka tarkoitus on auttaa häntä löytämään ja tappamaan yhteiskunnalle vaaraksi olevia ihmisiä herättämättä lainvalvojien huomiota. Tämä on erityisen hankalaa nuorelle Dexterille, kun hän aloittaa rikospaikkatutkinnan harjoittelijana Miami Metro -poliisilaitoksella”

Dexter-sarjan tarinaa jatkava Dexter: New Blood nähtiin Paramount+:lla vuonna 2021, mutta tuo sarja jäi lyhytikäiseksi eikä sitä jatketa ensimmäistä kautta pidemmäksi.

Kaikki tähänastiset Dexter- ja alkuperäistä sarjaa jatkaneet Dexter: New Blood -kaudet ovat striimattavissa SkyShowtimessa.

Dexter: Original Sin -esiosasarjan ensi-ilta ei ole vielä selvillä.