Uusimmat

Suomessakin katsottu Babylon Berlin saa vielä yhden tuotantokauden

26.06.2024 14:00 Muropaketin toimitus
Uutiskuva tv

Kuva: © Glenn Carstens-Peters / Unsplash

Babylon Berlinin tarina paketoidaan viidennen kauden myötä.

The Hollywood Reporterin mukaan Babylon Berlinille on vahvistettu vuoden vääntämisen jälkeen virallisesti viides ja viimeinen tuotantokausi. Volker Kutscherin viidenteen Gereon Rath -romaaniin The March Fallen pohjautuva kausi koostuu kahdeksasta jaksosta ja kertoo, miten natsit nousivat valtaan Saksassa vuonna 1933.

Babylon Berlinin tähdet Volker Bruch ja Liv Lisa Fries palaavat esittämään Gereon Rathia ja Charlotte Ritteriä.

Vielä ei ole tiedossa, milloin Babylon Berlinin viimeinen kausi julkaistaan. Todennäköisesti odotus venyy joko pitkälle ensi vuoteen tai vuoden 2026 puolelle.

Babylon Berlinin kolme aikaisempaa kautta voi Suomessa katsoa tällä hetkellä Ruudusta ja Maxista. Syksyllä 2022 julkaistua neloskautta ei tällä hetkellä tarjolla ole.

Hittisarjan kuvaus kuuluu seuraavasti:

”Volker Kutscherin menestyksekkääseen dekkarisarjaan pohjautuva rikosdraamasarja. Babylon Berlin kutoo yhteen räikeitä rikostapauksia sekä Saksan 1920- ja 30-lukujen todellisia poliittisia ja historiallisia tapahtumia. Osa valtaapitävistä suhtautuu vainoharhaisesti siihen, mikä aate ja sen väri on suurin uhka yhteiskunnalle, ja sitä tietyt tahot osaavat käyttää taitavasti hyväkseen. Tämä harha vaikeuttaa myös poliisin työtä.”

Muropaketin uusimmat