Uusimmat

Suoraa puhetta: Tämän hetken puhutuimman Netflix-elokuvan ohjaaja totesi, että leffa on oikeastaan “aika tarpeeton”

17.10.2019 11:48 Muropaketin toimitus

Breaking Bad -fanit ovat kiitelleet viime perjantaina ilmestynyttä El Camino -elokuvaa. Kritiikki on ollut vähissä, ja se vähäkin on koskenut lähinnä sitä, ettei elokuvalle ehkä kuitenkaan ollut pakottavaa tarvetta, vaikka se mieluisa yllätys olikin.

Hieman yllättäen El Caminon ohjaaja ja Breaking Badin luoja Vince Gilligan on itsekin sitä mieltä, että hänen elokuvansa on tavallaan turha.

”Tätä ei varmaan pitäisi sanoa, mutta sanonpa kuitenkin, ettei tälle elokuvalle tarkalleen ottaen ole tarvetta. Olen yhä sitä mieltä, että Breaking Bad seisoo sarjana omilla jaloillaan, ja olen siitä ihan helvetin ylpeä. […] Olen elokuvastakin ihan helvetin ylpeä. Netflix ja Sony olivat mahtavia, kun antoivat meidän tehdä tämän. Mutta loppujen lopuksi, tarvitseeko El Caminoa nähdä saadakseen Breaking Badista kaiken irti? Ei, ei oikeastaan. Toivonkin että katsojat ottavat elokuvan sellaisena kuin se on: lahja faneille ja [Jesse Pinkmania esittävälle] Aaron Paulille, joka ansaitsee tähdittää vielä paljon uusia elokuvia”, Gilligan summasi Rolling Stonen haastattelussa.

Lue Muropaketin arvio El Caminosta täältä:

Puhtaasti Breaking Bad -faneille tehty El Camino -elokuva antaa Jesse Pinkmanin tarinalle onnistuneen lopun