Uusimmat

Suositun Berlin Station -sarjan viimeinen kausi alkaa tänään Yle TV2:lla – Areenasta kaikki jaksot voi katsoa vaikka heti

07.02.2022 13:17 Muropaketin toimitus

Suositun Berlin Station -tv-sarjan kolmas ja viimeinen tuotantokausi on saapunut Ylen tarjontaan.

Berlin Stationin kolmas tuotantokausi alkaa pyöriä tänään Yle TV2:lla, mutta Yle Areenasta jaksot voi katsoa vaikka heti.

Onko kylmä sota sittenkään ohi, ja unohtuvatko sen aikaiset verityöt koskaan? Mahtimaiden salaisten tiedustelupalveluiden kesken käydään loputonta hermosotaa ja informaatiosotaa, mutta nyt on tekeillä jotain varsin vakavaa, jonka myötä Euroopan karttaa saatetaan piirtää uudelleen.

CIA:n Berliinin asemapaikka pinnistää voimansa äärimmilleen, ja uudet liittolaiset ovat enemmän kuin painonsa verran kultaa. Ovatko levottomuuksien ja kaaoksen kylväjät nyt liikkeellä pelkän aatteen ja ismien vuoksi, vai onko politiikan tilalle tullut jotain vielä kylmäverisempää?

Valerie, Robert ja Daniel pinnistävät voimansa äärimmilleen pahan ja itsekkyyden voimia vastaan. Siinä sivussa eräs tärkeä kysymys pyörii kaikkien huulilla: kuka on ”Diver”, kylmäverinen kaksoisagentti, jonka julmuutta Daniel joutui jo lapsena todistamaan. Saadaanko kysymykseen koskaan vastausta, ja joutuvatko pahat vastuuseen tekosistaan?

Berlin Stationin viimeisen kauden voi katsoa Yle Areenasta 7.5.2022 saakka