Uusimmat

Suositun Bohemian Rhapsody -elokuvan tekeminen oli yhtä helvettiä: Ohjaaja itki ja myöhästeli, sekoili ja katosi, ja sai lopulta potkut

15.09.2021 09:52 Muropaketin toimitus

Vuonna 2018 ensi-iltansa saanut Bohemian Rhapsody oli valtava hitti, mutta sen tekeminen oli näyttelijöille kamalaa.

Vaikka Bohemian Rhapsody on merkitty Bryan Singerin (X-Men) ohjaamaksi, sai Singer tosiasiassa potkut kesken kuvausten ja Dexter Fletcher huolehti elokuvan valmistumisesta.

Vuonna 2018 The Hollywood Reporter kertoi Bryan Singerin käyttäytyneen Bohemian Rhapsodyn kuvauksissa täysin holtittomasti. Hän myöhästeli ja antoi valmiiksi maskeerattujen ja puettujen näyttelijöidensä odottaa itseään, ja poistui kuvauspaikalta useaksi viikoksi studion kiellosta huolimatta:

X-Men-ohjaajasta liikkuu huolestuttavia huhuja: Myöhästeli kuvauksista ja itki niiden aikana

Pian Bohemian Rhapsodyn jälkeen myös Epäillyistä ja X-Men-elokuvista tuttua Singeriä syytettiin – jälleen kerran – alaikäisiin poikiin sekaantumisesta. Tämä himmensi entisestään entisen tähtiohjaajan loistetta:

Neljä miestä syyttää X-Men-ohjaajaa seksistä alaikäisten kanssa

Bohemian Rhapsodyn jälkeen Bryan Singerin oli tarkoitus ohjata uusi Red Sonja -fantasiaelokuva, mutta potkut tuli tällä kertaa jo esituotannon aikana:

Bryan Singer sai keväällä potkut Red Sonja -leffasta – Uusi ohjaaja palkattiin vihdoinkin tilalle

Tällä hetkellä IMDb ei listaa Bryan Singerille ainuttakaan tulevaa elokuvaa tai tv-sarjaa. Nähtäväksi jääkin, onko Singerin ura nyt kokonaan ohitse Hollywoodissa.

Sub esittää Bohemian Rhapsodyn tänään kello 22.30 alkaen. Elokuva löytyy myös Netflixin valikoimasta. Vaikka Queen- ja Freddie Mercury -historiikin tekeminen oli yhtä sotkua, on elokuva ihan viihdyttävä, kiitos pitkälti Rami Malekin roolisuorituksen:

Bohemian Rhapsody -arvostelu: Rami Malek näyttelee Queen-laulaja Freddie Mercurya Oscarin arvoisesti