UUSIMMAT

Super Mario Brosin näyttelijät vihasivat vuoden 1993 elokuvaa niin paljon, että tekivät kohtauksensa kännissä – Nyt luvassa on uusi yritys

19.09.2020 14:02 Muropaketin toimitus

Vuoden 1993 Super Mario Bros -elokuvan tekeminen oli hirvittävää räpellystä, jonka aikana jopa päänäyttelijöiden ammattietiikka romahti.

Luigia näytelly John Leguizamo on kertonut julkisuudessa useamman kerran, että Super Mario Brosin tekeminen oli niin kurjaa, että hän ja Mariota näytellyt Bob Hoskis ryyppäsivät kohtausten välissä.

Leguizamo kertasi Vulturen haastattelussa vuonna 2014, miten hän mursi vahingossa Hoskinsin sormet kuvatessaan Super Mario Brosin ajokohtausta kännissä.

Nyt Film Stories kertoo uuden Super Mario -elokuvan olevan tekeillä. Luvassa on kuitenkin jotain täysin erilaista kuin 27 vuotta sitten: elokuva toteutetaan tarkasti Nintendon valvonnassa ja on digianimaatio. Turhautuneiden näyttelijöiden ryypiskely on siis periaatteessa mahdollista tälläkin kertaa, mutta sormien murtumisvaaraa ei pitäisi olla…

Ensi-iltansa uusi Super Mario Bros saa vuonna 2022, jos nykyinen aikataulu ei petä.

Toiveena on seurata Sonic The Movien menestystä ja luoda monen vuoden elokuvasarja. Tarkempia tietoja ei elokuvan sisällöstä vielä tarjolla ole, mutta kaikki merkit viittaavat siihen, että tällä kertaa elokuva tehdään lähdemateriaalia kunnioittaen.

Ei siis näin: