Supersankarileffoja on julkaistu tänä vuonna vähemmän kuin vuosiin – Netflix tasapainottaa tilannetta perjantaina uudella elokuvalla

11.08.2020 15:15 Muropaketin toimitus

Jos animaatioita ei lasketa mukaan, koronaviruspandemian takia supersankarielokuvia on julkaistu tänä vuonna vähemmän kuin vuosiin. Birds of Prey, Bloodshot ja Netflixin The Old Guard ovat käytännössä ainoa tuoreet genren edustajat, kun Wonder Woman 1984, The New Mutants ja Black Widow on lykätty odottamaan parempia aikoja.

Perjantaina 14. elokuuta Netflixissä julkaistaan uunituore elokuva, jonka voi ainakin jossain määrin laskea supersankarigenreen.

Toisin kuin Warner Bros. Picturesin / DC Comicsin tai Marvel Studiosin elokuvat, Project Power ei pohjaudu valmiiseen materiaaliin, vaan on Mattson Tomlinin käsikirjoittama uusi tarina. Homman nimi on seuraava: Project Powerissa ihmiset voivat saada yli-inhimillisiä voimia uudenlaisen huumeen ansiosta, mutta vain viideksi minuutiksi kerrallaan.

Project Powerin nimekkäimmillä näyttelijöillä on kokemusta supersankareista jo ennestään: Jamie Foxx esitti Elektroa epäonnistuneessa The Amazing Spider-Man 2:ssa (2014) ja Joseph Gordon-Levitt Batmanin liittolaista paremmin onnistuneessa Yön ritarin paluussa (2012). Henry Joostin ja Ariel Schulmanin ohjaaman elokuvan muita tähtiä ovat Machine Gun Kelly, Rodrigo Santoro, Amy Landecker ja Allen Maldonado.