Uusimmat

Breaking Bad -tähti sai sydänkohtauksen ja melkein kuoli – Selviytyminen oli kiinni pelkästä onnekkaasta sattumasta

14.02.2022 05:21 Muropaketin toimitus

Bob Odenkirk sai heinäkuussa 2021 sydänkohtauksen kesken Breaking Bad -spinoffin Better Call Saul kuvauksia. Nyt näyttelijä on avautunut tapahtuneesta tarkemmin.

Joskus se on pienestä kiinni.

Bob Odenkirkin mukaan oli onnekas sattuma, että hän sai sydänkohtauksen muiden ihmisten seurassa, eikä yksin ollessaan. Jos Odenkirkille ei olisi heti saatu apua, olisi Better Call Saulin viimeinen tuotantokausi voinut jäädä tekemättä.

”Olimme kuvanneet [Rhea Seehornin ja Patrick Fabianin kanssa] kohtausta koko päivän ja onneksi en mennyt sen jälkeen takaisin asuntovaunuuni. Menin katsomaan Cubsin peliä ja polkemaan kuntopyörää, kun sitten kaikki meni alta. Rhea kertoi myöhemmin, että aloin muuttua sinertävän harmaaksi heti”, Bob Odenkirk kertoi New York Timesin haastattelussa.

Better Call Saulin lääkintätiimi sai näyttelijän sydämen lyömään defibrillaattorilla vasta kolmannella yrittämällä.

Aivan täytenä yllätyksenä ei sydänkohtaus Odenkirkille tullut. Omien sanojensa mukaan hän on tiennyt jo vuodesta 2018 asti sydämeensä kasautuneesta ateroomasta. Odenkirk kävi asiasta kahden eri lääkärin vastaanotolla ja sai ristiriitaiset ohjeet: ensimmäinen kannusti aloittamaan lääkityksen heti, toinen kannusti vain seuraamaan tilannetta.

Odenkirk jäi seuraamaan tilannetta, ja lopulta sydänkohtauksen aiheutti valtimonrasvoittumasta irronnut palanen.

Better Call Saulin kuudes ja viimeinen tuotantokausi julkaistaan Netflixissä huhtikuussa. Bob Odenkirkin muistelmateos Comedy Comedy Comedy Drama julkaistaan englanniksi maaliskuun alussa.

LUE LISÄÄ: Better Call Saulin viimeinen kausi alkaa huhtikuussa – Luvassa myös kaksi uutta Breaking Bad -tv-sarjaa