Sylvester Stallone oli “aivan järkyttynyt” siitä, miten Rockya ja Ivan Dragoa kohdeltiin uudessa Creed-elokuvassa

10.09.2019 11:50 | Muropaketin toimitus

Rocky-elokuvien aika on ohi, mutta nyrkkeilijämestarin tarina jatkuu Creed-elokuvissa. Nyt hahmon näyttelijä Sylvester Stallone on kuitenkin harmitellut tapaa, jolla Rockya Creed 2:ssa käsiteltiin.

FanX Salt Lake Comic Convention -tapahtumassa vieraillut Dolph Lundgren on kertonut, että alkujaan Creed 2:een suunniteltiin hänen esittämänsä Ivan Dragon ja Rockyn uusintamatsia. Kohtaus kuvattiinkin, mutta se jäi lopulta pois elokuvateatteriversiosta.

”Se oli hauskaa ja kiinnostavaa, koska en ollut pätkinyt Stallonea vuoden 1985 jälkeen, koska Expendables-elokuvissa olemme samalla puolella”, Lundgren kommentoi Comicbook.comin mukaan.

”Jostain syystä kohtaus otettiin pois, en ole nähnyt sitä elokuvassa – kai se on dvd:llä tai jossain muualla saatavissa. Stallone oli todella järkyttynyt sen poistamisesta, hän tosissaan halusi sen mukaan. Mutta kai se sitten rikkoi elokuvan virran tai jotain, joten nyt kävi näin. Ehkä ensi kerralla sitten”.

Creed 2 julkaistiin Suomessa dvd:llä, Blu-raylla ja digikanavissa elokuussa.

Bonusmateriaalit ovat seuraavat:

  • Fathers & Sons Director Steven Caple Jr. and his cast walk us through the complexity of the ghost of Apollo, the flesh and blood of Ivan Drago and the toll it takes on their respective offspring, in and out of the ring.
  • Casting Viktor Drago Steven Caple Jr. and the cast share with us the choice in casting Florian Munteanu as Adonis Creed’s biggest challenge and a violent reminder of Rocky’s painful past.
  • The Women of CREED II Tessa Thompson and Phylicia Rashad bring heart and soul to Steven Caple, Jr’s set, both in their performances on and off camera.
  • The Rocky Legacy Hosted by Dolph Lundgren, Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson and others, sit down and reminisce about the enduring resonance of ROCKY and its evolution in CREED II.
  • Deleted Scenes

Muropaketin uusimmat