Sylvester Stallone paljasti yksityiskohtia hyllytetystä Rocky 7 -elokuvasta – ja poisti sitten somepäivityksensä nopeasti

21.02.2023 19:00 Muropaketin toimitus

Vuodesta 1976 lähtien Rocky Balboaa esittänyttä Sylvester Stallonea ei nähdä enää maaliskuussa julkaistavassa Creed III:ssa.

Vuonna 1976 julkaistu Rocky oli käännekohta Sylvester Stallonen uralla. Elokuva poiki kokonaisen franchisen, joka on jatkunut Creed-elokuvien muodossa tähän päivään.

Stallonella meni kuitenkin sukset pahasti ristiin tuottaja Irwin Winklerin kanssa, minkä vuoksi veteraaninäyttelijää ei nähdä enää maaliskuussa julkaistavassa Creed III:ssa. Nyt Stallone on myös avautunut suunnitellusta Rocky 7 -elokuvasta – mutta poistanut päivityksensä saman tien, uutisoi Collider.

Uutisen mukaan Stallone julkaisi Instagramissaan John Rivolin konseptitaidetta ja omia käsikirjoitettuja muistiinpanojaan Rocky 7:sta. Julkaisun mukaan Rocky olisi tuossa elokuvassa omistanut edelleen Adrian’s-ravintolan. Hän olisi myös mennyt nyrkkeilyklubille ja tavannut siellä 27-vuotiaan nyrkkeilijän nimeltä Chucho the Mutt – mahdollisesti mentoroidakseen tätä samaan tapaan kuin Adonis Creediä.

Stallone ei selvästikään ole vielä heittämässä pyyhettä nurkkaan Rockyn suhteen, vaikka seitsemättä Rocky-elokuvaa ei koskaan tehdäkään. Creed III saa ensi-iltansa puolestaan 3. maaliskuuta.