Sylvester Stallone yllätti: Kuopatuksi luultu toimintaleffasarja saa sittenkin neljännen osan

15.01.2018 08:02 | Muropaketin toimitus

Stallone

Sylvester Stallonen lempilapseksi muodostunut The Expendables on saanut jo kaksi jatko-osaa. Moni otaksui, ettei elokuvasarja enää jatkuisi, mutta toisin on.

Kun Muropaketti viimeksi kirjoitti The Expendablesista huhtikuussa 2017, ei elokuvasarjalla mennyt järin hyvin: Sylvester Stallone oli jättänyt The Expendables 4:n taakseen riitojen myötä, ja myös Arnold Schwarzenegger vilkuili ulko-oven suuntaan.

”Ei ole olemassa Expendablesia ilman Sylttyä”, Schwarzenegger ilmoitti. ”En koskaan tekisi Expendablesia ilman häntä”.

Se siitä sitten, kuvitteli moni. Harva oli harmissaan, sillä The Expendables 3 oli ollut monelle niin karvas pettymys. ”Lapsille suunnattua toimintaroskaa”, kirjoitimme omassa arviossamme.

Nyt Sylvester Stallone on kuitenkin julkaissut Instagramissa pari päivitystä, joissa hän kertoo The Expendables 4:n olevan sittenkin tekeillä.

Ilmeisesti riidat on saatu sovittua, sillä Sylvester Stallonen mukaan ainakin hänen esittämänsä Barney Ross palaa valkokankaalle muiden vanhojen tuttujen kanssa. Lisäksi mukana on uutta verta – nimiä ei tosin vielä Stallone paljastanut.

Toistaiseksi on epäselvää, milloin The Expendables 4 saa ensi-iltansa. Todennäköinen ajankohta on tässä vaiheessa vuoden 2019 aikana.

Ensimmäinen The Expendables julkaistiin vuonna 2010. Jatko-osa The Expendables 2 ilmestyi vuonna 2012, ja The Expendables 3 vuonna 2014.

Just when you thought it was safe to go outside…They’re coming back!

Henkilön Sly Stallone (@officialslystallone) jakama julkaisu

BARNEY WILL BE BACK ! PLUS THE CREW AND A COUPLE NEW MEMBERS …

Henkilön Sly Stallone (@officialslystallone) jakama julkaisu