Uusimmat

”Takaisin töihin”: 14 vuotta odotettu elokuva ilmestyy vihdoinkin, lupaa Pixarin uusi juliste

13.02.2018 08:00 Muropaketin toimitus

The Incredibles eli Ihmeperhe oli 2000-luvun alkupuolen parhaita supersankarielokuvia. Fanien pettymykseksi sille ei kuitenkaan ole saatu jatko-osaa vuosien odotuksenkaan jälkeen. Tilanne kuitenkin korjaantuu ensi kesänä.

Brad Birdin ohjaamassa ja luonnollisesti Pixarin tuotantoa olevassa The Incredibles 2:ssa tarina jatkuu lähes suoraan siitä, mihin ensimmäisessä elokuvassa jätiin. Suomenkielinen synopsis paljastaa supersankarianimaatiosta seuraavaa:

”Kaikkien suosikkisupersankariperhe palaa elokuvassa Ihmeperhe 2 – tällä kertaa pääosaan nousee Elli, joka jättää Ilun kotiin selviytymään ”normaalin” arjen sankarina yhdessä Ilonan ja Esan kanssa. Muutos on mullistava kaikille, ja tilannetta mutkistaa vielä se, ettei perhe tiedä, millaisia supervoimia Jaska-vauvalle vielä kehittyykään. Kun uusi konna punoo nerokkaan ja petollisen juonen, perheen tulee Hyytäjän avustuksella löytää keinot puhaltaa taas yhteen hiileen—mikä on helpommin sanottu kuin tehty, vaikka he nyt Ihmeperhe sattuvatkin olemaan.”

Ihmeperheen paluuta juhlistetaan nyt uudella mainoslakanalla:

Yhdysvalloissa The Incredibles 2 ehtii teattereihin jo kesäkuussa, mutta Suomessa ensi-iltaa joudutaan odottamaan 31. elokuuta saakka.