Tältä näyttää Michael Keatonin paluu Batmaniksi 31 vuotta Batman – paluun jälkeen

26.05.2023 13:05 Muropaketin toimitus

The Flash

Kesäkuun 14. päivä Suomen ensi-iltansa saava The Flash palauttaa Michael Keatonin Batmanin rooliin. Nyt odotetusta supersankarielokuvasta on esitelty kohtaus, jolla Batman esitellään katsojille ja kahdelle Barry Allenille.

Uuden maistiaisen The Flashista voi katsoa alta Twitter-upotuksen kautta.

Andy Muschiettin ohjaaman supersankariseikkailun juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

Maailmat ryskyvät elokuvassa “The Flash”, kun Barry käyttää supervoimiaan palatakseen ajassa taaksepäin ja muuttaakseen menneisyyden tapahtumia. Mutta kun Barryn yritys pelastaa perheensä tulee muuttaneeksi myös tulevaisuutta, hän joutuu vangiksi sellaiseen todellisuuteen, jossa kenraali Zod on palannut ja uhkaa täydellisellä tuholla, mutta kyseisessä maailmassa ei ole supersankareita, jotka auttaisivat. Paitsi jos Barryn onnistuu taivutella hyvin erilainen Batman palaamaan tositoimiin ja pelastamaan vangiksi joutuneen kryptonilaisen… vaikkakaan ei juuri sitä, jota hän etsii. Lopulta pelastaakseen vieraan maailman ja palatakseen tuttuun tulevaisuuteen Barryn on pidettävä vauhtia henkensä edestä. Mutta riittääkö edes äärimmäinen uhraus palauttamaan universumin tolalleen?

Ezra Millerin ja Batmania viimeksi vuoden 1992 Batman – paluussa (Batman Returns) esittäneen Michael Keatonin lisäksi The Flashia tähdittävät Sasha Calle, Michael Shannon, Ron Livingston, Maribel Verdú, Kiersey Clemons ja Antje Traue.

The Flash