Uusimmat

Tältä näyttää odotetun Veden vartijan traileri – Emmi Itärannan huippukirja kääntyi elokuvaksi isolla rahalla

13.01.2022 12:38 Muropaketin toimitus

Veden vartija

Emmi Itärannan Teemestarin kirja on kääntynyt elokuvaksi, joka kantaa nimeä Veden vartija.

Saara Saarelan ohjaama ja Saga Sarkolan, Mimosa Willamon, Minna Haapkylän, Lauri Tilkasen ja Pekka Strangin tähdittämä Veden vartija saa ensi-iltansa Suomen elokuvateattereissa 11. maaliskuuta.

Ennakkoluulottomasti draamaa, scifiä ja muitakin aineksia risteyttävästä elokuvasta on julkaistu tänään ensimmäinen varsinainen traileri, jonka voi katsoa alta.

Elokuvan juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

Synopsis: Puhdas vesi on loppumassa maailmasta, ja vallassa oleva sotilashallinto kontrolloi niukkoja vesivaroja tiukalla otteella. Isänsä kuoltua Noria (Saga Sarkola) saa selville sukunsa tarkkaan varjellun salaisuuden: erämaasta löytyy puhtaan juomaveden lähde. Kun Norialle selviää, että myös saastuneilta Menetetyiltä mailta saattaisi löytyä makeaa vettä, hänen on päätettävä, mitä hän hengenvaarallisella tiedolla tekee. Norian tukena ovat paras ystävä Sanja (Mimosa Willamo) ja vesipulaa ratkova sotilas Taro (Lauri Tilkanen), mutta voiko heihin luottaa? Ja salaako sotilashallitus kansalta enemmänkin vesivaroja – onko maailma vielä mahdollista pelastaa kuivuudelta? Pitkälle tulevaisuuteen sijoittuva kansainvälinen suurtuotanto perustuu Emmi Itärannan menestysromaaniin Teemestarin kirja (2012).