“Tämä oli ensimmäinen kerta koskaan, kun Tom Cruise huusi kenellekään” – Näin Mission: Impossible -tähden koronapurkausta kommentoitiin elokuvan tekijätiimistä

23.12.2020 11:22 | Muropaketin toimitus

Tom Cruise hermostui viime viikolla Mission: Impossible 7:n kuvauksissa elokuvan kuvausryhmän edustajille, jotka rikkoivat tiukkoja koronaturvatoimia.

Jos olet viihtynyt viime päivät tynnyrissä (mikä onkin ihan hyvä harrastus näin pandemia-aikana), voit kerrata tapahtuneen näiden linkkien kautta:

”Jos tämä toistuu vielä, saatte v-ttu häipyä” – Tom Cruise hermostui täysin Mission: Impossible 7:n kuvauksissa, eikä ole vaikea ymmärtää miksi

Tom Cruise piti toisen vihaisen palopuheen Mission: Impossible 7:n kuvauksissa – Viisi kuvausryhmän jäsentä jätti projektin

Nyt nimettömäksi jäänyt ”sisäpiiriläinen” on kommentoinut tapahtunutta People-lehdelle ja alleviivannut sitä, miten poikkeuksellinen ”koronapurkaus” oli Tom Cruiselle:

”On vaikea kuvailla, miten uskomattoman keskittynyt ja omistautunut hän [Tom Cruise] on tehdäkseen niin hyvän elokuvan kuin mahdollista. Mission: Impossiblet ovat aivan erityisiä hänelle. Ne ovat ’hänen elokuviaan’. Tom auttoi laatimaan käytännöt koronavirusta varten, joten totta kai hän ottaa asian vakavasti, kun niitä rikotaan. Kaikkien vuosien aikana kukaan ei ole kuullut Mission: Impossible -elokuvien kuvauksissa Tomin korottavan ääntään. Hän on yleensä täysin keskittynyt elokuvien tekemiseen. Mission: Impossible 7 on kuitenkin poikkeustapaus. Hänen on tehtävä elokuvaa ja huolehdittava samalla, että kaikki pysyvät turvassa”.

Mission: Impossible 7:n tekeminen on parhaillaan joulutauolla, mutta jatkuu ensi vuoden alussa. Elokuvateattereihin toimintatrillerin pitäisi saapua ensi syksynä.

Ennen lomia ohjaaja Christopher McQuarrie jakoi Instagramissa seuraavan kuvapäivityksen, jonka saatesanat voivat liittyä tai voivat olla liittymättä kuvausten välikohtaukseen.

Muropaketin uusimmat