”Tämä on hyvä elokuva vain samalla tavalla kuin virtsa on parempaa kuin urea” – Vuoden 2018 ehkä pahin leffapettymys lisättiin Viaplayn valikoimaan

03.04.2020 08:47 | Muropaketin toimitus

Shane Blackin ohjaamalta Predator-elokuvalta odotettiin etukäteen paljon, mutta se osoittautuikin yhdeksi julkaisuvuotensa pahimmista kalkkunoista.

The Predator saapui Suomen elokuvateattereihin syyskuussa 2018 ja sai kylmää kyytiä Muropaketin arviossa:

Merkittävin The Predatoria koskeva kysymys kuuluu tietenkin: oliko elokuva nyt sitten niin paska? No, kyllä se oli. Elokuvasta löytyy hyviäkin juttuja, mutta ne hautautuvat huonojen ja pahasti puolitiehen jääneiden juttujen alle. The Predator onnistuu kyllä olemaan piirun verran parempi kuin VMP-elokuvat AVP: Alien vs. Predator (2004) ja AVPR: Aliens vs Predator – Requiem (2007). Se on kuitenkin vähän samanlainen kehu kuin sanoisi virtsan maistuvan paremmalta kuin urea.

Koko arvion voi lukea täältä:

Arvostelu: The Predator on vuoden pahimpia pettymyksiä ja Shane Blackin huonoin elokuva

Mikäli The Predator kuitenkin kiinnostaa, etkä pari vuotta sitten viitsinyt maksaa sen näkemisestä elokuvateatterissa, vinkkaamme: Shane Blackin leffa on nyt lisätty Viaplayn kirjastoon palvelun kuukausikuluttajien katsottavaksi. Tutustumisjakso ei maksa mitään, ja sen jälkeen palvelun hinta on kympin luokkaa kuukaudessa.

Alla The Predatorin traileri.

Muropaketin uusimmat