Tämän hetken suosituin Star Wars -hahmo ei ole esiintynyt elokuvissa kertaakaan – Jopa Darth Vader häviää uudelle fanisuosikille

11.05.2020 14:49 | Muropaketin toimitus

Darth Vaderia on perinteisesti pidetty suosituimpana Star Wars -hahmona, mutta nyt Anakin Skywalkerille on löytynyt kovan luokan haastaja.

Disney Plus -suoratoistopalvelun The Mandalorian -sarjan vetonaulaksi noussut Yoda-vauva on kiilannut Darth Vaderin edelle suosituimman Star Wars -hahmon rankkauksessa, kertoo Express uutisoi.

”Baby Yodan” suosion mittaamiseen on käytetty verkkohakujen määrää. Viimeisen vuoden aikana minimittaisesta jedimestarista on tehty kuukausittain noin 4,5 miljoonaa hakua, kun taas Darth Vaderille hakuja on tehty reippaasti alle miljoona kuukaudessa.

Muita TOP 10:een nousseita Star Wars -hahmoja olivat Yoda, Kylo Ren, Chewbacca, Anakin Skywalker, Boba Fett, Luke Skywalker ja Jabba the Hutt. Yoda-vauva on tässä porukassa ainoa, joka ei ole esiintynyt valkokankaalla lainkaan.

The Mandalorian saapuu Suomeen pitkän odotuksen jälkeen syyskuussa, kun Disney Plus saadaan vihdoinkin käyttöön meilläkin.

Muropaketin uusimmat