Tänään tv:ssä: Jason Stathamin hittielokuva, josta näyttelijä ei itse pitänyt – ”Missä se kaikki veri on?”

08.05.2021 09:38 | Muropaketin toimitus

Vuonna 2018 elokuvateattereissa nähty Meg eli Megalodon esitetään tänään Suomen televisiossa.

Periaatteessa Megin voi tiivistää ilmaukseen ”Tappajahai potenssiin sata”, mutta on elokuvalle ihan oikea tarinakin väännetty:

”Kansainvälisen merenalaisen tarkkailuohjelman sukellusvene on joutunut valtavan olennon hyökkäyksen kohteeksi, ja nyt sukellusvene miehistöineen on uponneena Tyynenmeren syvimmässä haudassa. Ajan käydessä vähiin kiinalainen valtamerentutkija, tohtori Zhang (Winston Chao), palkkaa vastoin tyttärensä Suyinin (Li Bingbing) tahtoa entisen syvänmeren pelastussukeltajan Jonas Taylorin (Jason Statham). Suyinin ja Taylorin on yhdistettävä voimansa pelastaakseen miehistön sekä koko valtameren pysäyttämättömältä uhalta: yli 20-metriseltä hailta, joka tunnetaan nimellä megalodon. Sen luultiin kuolleen sukupuuttoon mutta se on hyvinkin elossa… ja nälkäinen. Jonas kohtasi saman hirvittävän olennon jo viisi vuotta sitten mutta kukaan ei uskonut häntä. Nyt, yhdessä Suyinin kanssa, Taylorin on voitettava pelkonsa ja henkensä uhalla palattava meren syvyyksiin… ja kohdattava jälleen kaikkien aikojen mahtavin ja suurin saalistaja.”

530 miljoonan dollarin lipunmyyntiin yltänyt The Meg oli studion mittareilla menestys, mutta Jason Statham ei ollut leffaan tyytyväinen: näyttelijä olisi halunnut enemmän verta, rustoa ja rosoa:

Jason Statham pettyi uuteen elokuvaansa: “Mihin se kaikki gore ja veri jäi?”

Jason Statham ei todellakaan taida pitää uudesta elokuvastaan: ”Se on ihan rahasta kiinni, tehdäänkö tälle jatkoa”

Sub esittää The Megin tänään kello 21.00 alkaen.

Muropaketin uusimmat