Tänään tv:ssä: Edes maailman seksikkäin nainen ei onnistunut pelastamaan Arnold Schwarzeneggerin elokuvaa

06.02.2018 07:16 | Muropaketin toimitus

Nelonen esittää tiistai-illan elokuvana kanavalla kello 21.00 alkavan ja kello 23.35 päättyvän Terminator: Genisysin.

Terminator-elokuvasarjan vuonna 2015 valmistunut viides osa käynnistyy, kun koneita vastaan taistelevan ihmiskunnan johtaja John Connor (Jason Clarke) lähettää kersantti Reesen (Jai Courtney) vuoteen 1984 pelastamaan Sarah Connorin (Emilia Clarke). Vuonna 1984 Reese huomaa, että menneisyys ei ole sellainen kuin hänelle on kerrottu. T-800:lla (Arnold Schwarzenegger) on nyt uusi tehtävä.

Alan Taylorin ohjaamaa Terminator: Genisysiä kohtaan oli vuonna 2015 kovat odotukset Terminator: Salvationin (2009) mahalaskun jälkeen. Eikä ihme: Arnold Schwarzenegger saatiin palaamaan ikonisen elokuvasarjan pääosarooliin ja naispääosaa esittämään saatiin  Game of Thronesista tuttu ja maailman seksikkäimmäksi naiseksi vuonna 2016 valittu Emilia Clarke. Homma ei kuitenkaan mennyt niin sulavasti kuin toivottiin.

Terminator: Genisys ei yltänyt sille asetettuihin myyntitavoitteisiin, ja elokuvasarjan jatko peruttiin. Tällä hetkellä alkuperäisten Terminatorien ohjaaja James Cameron on tekemässä yhdessä Deadpool-ohjaaja Tim Millerin kanssa Terminator 6:a, joka ei huomioi laisinkaan Genisysin tapahtumia.